MELD DEG PÅ DIGITAL FREDAG DEN 31. JANUAR HER!

Vi kickstarter 2020 med en strålende Digital Fredag hvor vi får den norske Facebook-sjefen Rune Paulseth, en dansk SEO-ekspert Mikkel deMib Svendsen og Are Gjertin Urkegjerde Halland, en ekte kjernekar på besøk! Mer informasjon om selve dagen kommer om litt, men det er allerede nå mulig for dere å melde dere på. Dette blir en fantastisk fredag hvor vi virkelig kommer til å sitte igjen med mye nyttig informasjon! Vi gleder oss!


Neste Digital Fredag

TEMA: Facebook-annonsering og hvilke muligheter og utfordringer de vil møte på i årene som kommer, noen gode danske SEO-tips og en Kjernekar som forklarer hva Kjernemodellen er, og hvorfor vi alle bør bruke den!


Dato: 31. januar 2020

Hvor: Scene 5 (Lillestrøm)

Tidspunkt: kl. 11.45 – 15.30

Antall plasser: 130 stk.

Dørene åpner 11.15


Kl. 12.00 – 13.00

Mikkel deMib Svendsen
(Waimea DK)
Utviklingsdirektør & Partner

Teknisk SEO, tekniske muligheter, innhold og lokal SEO

Vår Danske SEO-ekspert kommer til å prate om sammenhengen mellom teknisk SEO, tekniske muligheter og innhold. Hvordan henger alt dette sammen? På slutten vil han også prate litt om viktigheten rundt lokal SEO. Har dere noen SEO-spørsmål vil det bli tid til dette på slutten av foredraget.

Mikkel deMib Svendsen(Waimea DK)Utviklingsdirektør & Partner

Kl. 13.15 – 14.15

Rune Paulseth
(Facebook Norge)
Country Manager

Facebook i 2020 – Annonsering på Facebook

Rune Paulseth er en norsk veteran innen digital markedsføring og har siden 2015 vært Country Manager for Facebook Norge.

Tidligere har han vært i selskaper som Scandinavia Online (SOL.no) og som utviklingsdirektør i digi.no og i Katalysator Media, som salgs- og markedssjef i Aller Media AS, samt salgsdirektør i Microsoft og leder av Microsofts Norges-avdeling.

Paulseth har en meget sterk posisjon i det digitale markedsføringsmiljøet og var i 2003 til 2012 styreleder i INMA (Interesseorganisasjon for interaktiv markedsføring og kommunikasjon). Rune ble tildelt i 2013 Gulltaggens Ærespris, som er bransjens høyeste utmerkelse.
 

Rune Paulseth(Facebook Norge) Country Manager

Kl. 14.30 – 15.30

Are Gjertin Urkegjerde Halland
(Kjernekaren)
Kjernekar!

Lær deg Kjernemodellen.

Are Gjertin Urkegjerde Halland er opphavsmann til kjernemodellen, det enkle og effektive verktøyet for å forenkle, prioritere og få framdrift i digitale kanaler.

Den enkle modellen knytter sammen trådene mellom brukerforståelse, forretningsstrategi, markedsføring, konvertering, kanalstrategi, innhold, brukeropplevelse og tjenestedesign.

Are har jobbet med digital design, strategi og kommunikasjon i godt og vel to tiår. De siste 13 årene har han finpusset kjernemodellen i nærmere hundre ulike prosjekter i Netlife Design og Finn.no.

Are Gjertin Urkegjerde Halland(Kjernekaren)Kjernekar!

Digital Fredag 31.01.2020


Arrangeres av:


Adresse: Scene 5. Kirkegata 11. 2000 Lillestrøm