Digital Fredag

03. Desember 2021
Sted: Scandic Hotell Lillestrøm

Fredagens tema:

Vi har alle vært gjennom en merkelig periode hvor mange av oss har måtte lære nye måter å drive business på. Hvor mye av dette vil bli videreført når Covid er “over” og vi kan treffes på vanlig måte igjen. Hva er effektivt å ta med seg videre etter Covid? Vi har satt sammen en Digital Fredag som skal løfte denne problemstillingen.

Program for dagen:

12.30 – Registrering og kaffe
12.40 – Hvordan blir arbeidshverdagen endret som følge av Covid? – Bjørn Skovli, Oppover AS

13.40 – Kaffepause

14.00 – Videomøter er kommet for å bli, men trenger det å være så problematisk da? – Magnus Hillestad, ABC teknikk
14.30 – Amazon som salgskanal. Hvordan kommer du i gang? – Stian Hexeberg, Markitekt

15.00 – Avslutning

15.15 – Marketing bar/julebord i baren på Scandic Hotel.

Foredragsholdere

Bjørn Skovli

Magnus Hillestad

Stian Hexeberg

Trener bedrifter og ledere på kommunikasjon, vinnerkultur, salgsteknikker, forhandlinger, endringsprosesser og selvutvikling. Bjørn er utdannet journalist og har jobbet som leder innen salg og markedsføring i over 20 år.

Salgssjef i teknologiselskapet ABC teknikk – snakker om profesjonell samhandling i tiden fremover, og gir en kort teaser av et innovativt og norskutviklet salgsverktøy.

Er gründer og daglig leder av Markitekt AS. Stian har lang erfaring som markedsfører for nettbutikker, og har jobbet lenge med synlighet i Google og sosiale medier. Stian så et uutnyttet potensiale i det norske markedet i bruk av Amazon som salgskanal, og har med sin erfaring fra tradisjonelle digitale kanaler en stor forståelse for hvordan man raskt kan komme i gang og hva man bør gjøre for å lykkes.

Meld deg på Digital Fredag 03.12.2021