Digital Fredag 10. juni 2022

Tid: Fredag 10. juni kl 12.15
Sted: Nova Spektrum (Eventrommet ved inngang Øst)

Schibsted presenterer sine siste digitale nyheter, Teft gir oss et innblikk i hva som skjer i stillings- og arbeidsmarkedet nå om dagen, Novateur/Findability snakker om e-postmarkedsføring og Nova Spektrum forteller oss om sine fremtidsplaner. 

Program for dagen:

Program for dagen:

12.15 – Registrering og kaffe

12.30 – Fremtidsplaner for Nova Spektrum.
Gunn Helen Hagen Administrerende Direktør NOVA Spektrum

12.50 – Schibsted presenterer siste nyheter.
Elnaz Esmailzadeh, Schibsted

13.35 – Kaffepause

13.50 – E-postmarkedsføring. Hvordan får du mest utbytte av e-post som markedskanal?
Truls G. Olsen, Novateur/Findability

14.20 – Hvordan tiltrekke seg flinke fagfolk i arbeidsmarkedet for markedsførere og digitaliseringsspesialister? – Del 1
Ole Aleksander Janzso, Teft
14.45 – Kaffepause
14.50 – Hvordan tiltrekke seg flinke fagfolk i arbeidsmarkedet for markedsførere og digitaliseringsspesialister? – Del 2
Ole Aleksander Janzso, Teft

15.20 – Avslutning
 

Foredragsholdere

Ole Aleksander Janzso

Ole Aleksander Janzso er leder for kommunikasjon i rekrutterings- og konsulentbyrået Teft. Få kjenner arbeidsmarkedet for markedsførere og digitaliseringsspesialister bedre enn de. Ole skal gi innblikk i hva som skjer i stilling- og arbeidsmarkedet nå, hva flinke folk forventer når de ser etter ny jobb, og hva som skal til for å holde på og tiltrekke seg flinke fagfolk. Teft lager hvert år en egen rapport om ansatte og selskaper innen kommunikasjon og markedsføring.

Elnaz Esmailzadeh

Elnaz Esmailzadeh er Head of Product and Concept i Schibsted Marketing Services. Elnaz har solid erfaring og en mastergrad i internasjonal markedsføring. Hun har vært produktsjef for Unilever og har også vært produktsjef i VG Nett. Hun vil blant annet presentere nyheter fra Schibsteds digitale kanaler for oss.

Gunn Helen Hagen

Gunn Helen Hagen er Administrerende Direktør i NOVA Spektrum og skal fortelle oss om deres fremtidsplaner.

Truls G. Olsen

Truls er rådgiver i Novateur design og kommunikasjon som samarbeider tett med Findability. Han har over 20 års erfaring innen digital kommunikasjon og skal snakke om e-postmarkedsføring spesielt, men også hvordan dette henger sammen med andre digitale kanaler. Hva er godt innhold og hvordan skal du klare å bli lagt merke til i innboksen?

Meld deg på Digital Fredag 10.06.2022