Digital Education 07.02.2020 – Introduksjonskurs til annonsering på Google og i sosiale medier

Dette blir en workshop som er perfekt for alle de som ønsker å bli kjent med de forskjellige plattformene og hva man kan få ut av dem. Vi kommer til å gå igjennom de mest vanlige plattformene som er i bruk per dags dato. Denne workshopen vil gi dere et godt grunnlag til å selv utforske videre med annonsering.

1 time: Vi starter med å gå igjennom de forskjellige plattformene man kan bruke i dag. Her viser vi dere hva dem gjør, hvilke kanaler som fungerer godt til å nå forskjellige mennesker, og kort hvilke muligheter man har på de forskjellige plattformene. Dette gir dere en perfekt oversikt over hvilke plattformer dere skal bruke for å nå deres kunder.

1 time: Bruk av video i annonsering. Hvor mye bedre blir både resultatene og selve annonsene ved bruk av video? Vi viser både tall og eksempler på hvordan man effektivt kan bruke video i annonsering.

1 time: Google Analytics mot Facebook Analytics – Hvem har rett? Vi viser dere kjapt hvordan man bruker de forskjellige analyseverktøyene opp mot hverandre. Og ikke minst, hvem av dem har rett? Et utrolig viktig tema som veldig mange ikke tenker over.


Pris: 2 950,-
Varighet: 3 timer – 12.00 – 15.00

Påmelding til Digital Education – 07.02.2020