Digital Fredag, september 2022 i Alicante

Vi er så dristige at vi inviterer til Digital Fredag i Alicante i år. Vi trenger alle noe å se frem til og planlegge for etter to år med covid og en kald vinter. Vi tror pandemien er “over” i september. Skulle det fortsatt være noe igjen av den så er erfaringsmessig pandemien på det aller laveste i Alicante i september.

Foreløpig er det selvfølgelig ingen bindende påmeldinger. Vi bare lufter interessen for en slik happening. Mange synes allerede dette høres spennende ut. Foreløpig står det mellom datoen 9. og 16. september. Dersom det er noe du kunne tenke deg å være med på, så fyll ut skjemaet under og hvilken dato som passer best. Du binder deg ikke til noe.

At Alicante er valgt skyldes at Findability Europe har et kontor i Alicante og kjenner derfor byen svært godt. Det er også mange direkte fly, kort vei fra flyplass, et herlig klima og mange arrangement-muligheter. Kanskje noen også kan kombinere business og ferie.
Gjennomføringen av turen og arrangementet for Digital Fredag vil Renomme Communication og Event stå for. Du kan lese mer om Alicante-regionen her.

Er du bittelitt interessert i Digital Fredag i Alicante? 🙂